Ilmoittautumislomake organisaatioille

Yritys, yhteisö, hanke tai muu vastaava kokoonpano; Tervetuloa mukaan tempaisemaan luomun ja puuron puolesta!

Perustakaa puurobaareja, syökää työpaikoilla luomupuuroa, tempaiskaa kouluissa, kaupoissa ja kahviloissa, järjestäkää luomupuurokiertueita, ja kehittäkää tietenkin parhaita puuroreseptejä ennätystä varten. Kisassa on vain yksi sääntö, raaka-aineiden on oltava luomua. 

Miten juuri teidän organisaatio haluaa osallistua valmennusohjelmaan ja ennätyksentekoon? Minkälaisen tempauksen te järjestätte edistääksenne ennätyksen synytymistä? Kaikki on mahdollista.

Järjestäkää oma tempaus ja ilmoittautukaa mukaan! Tarjoamme inspiraatioita uutiskirjeen ja materiaalin muodossa sekä yhteisön, jonka avulla voimme tehdä kaikkien aikojen luomukampanjan. Parhaista tempauksista kirjoitamme tarinoita sivuillemme, ja hauskat jutut jaamme sosiaalisessa mediassa.

Me pyydämme, että mukana olevat kumppanit nostavat luomua esille kampanjan aikana, ja käyttävät omassa viestinnässään kampanjan virallista logoa ja tunnistetta #LuomupuuronME, sekä ilmoittavat ennätyspäivänä syödyt ja tarjotut puuroannokset nettilaskuriin ennätyspäivän iltaan mennessä.

Ilmoittautuminen on päättynyt.